TE KOOP

Sint-Genesius-Rode “Rhode Valley”
30 appartementen

Concept

Het wooncomplex Rhode Valley ligt langs de steenweg op Halle en dichtbij het centrum van Alsemberg.

Aan de achterzijde van de residentie Meandert de Leuzebeek door het bos. Van op je terras heb je een mooi zicht op de monumentale kerk van Alsemberg. Door het aflopende terreinprofiel worden de terrassen als het ware één met de vallei.

Rhode Valley heeft een verzorgde, hedendaagse architecturale invulling. Het ontwerp brengt functionaliteit en esthetiek perfect met elkaar in harmonie. De gebruikte materialen en afwerkingsgraad geven het project een standingvolle look.

Appartementen

Rhode Valley bestaat uit 3 kleinschalige gebouwen van 2 tot 3 verdiepingen met in totaal 30 appartementen en duplexen. Je hebt keuze uit appartementen van verschillende oppervlaktes, met 1, 2 of 3 slaapkamers en met mooie terrassen.

Aan de achterzijde, in alle discretie op niveau -1, vind je een Aldi supermarkt. Zo wordt het dagelijkse inkopen doen wel heel makkelijk.

Interieur

De hoge graad van afwerking en zorg voor detail die buiten toegepast zijn, worden vanbinnen voortgezet. Ook hier valt de keuze op kwalitatieve en duurzame materialen. Hoe je jouw appartement ook afwerkt en inricht, het gevoel van comfort en ruimte is voelbaar in elk woonvertrek.

Zo wordt wonen in Rhode Valley wonen in jouw thuis.

Meer info

Meer info op de website van Rhode Valley – www.rhodevalley.be
Voor prijzen gelieve contact met ons op te nemen via mail info@jehoul.be of telefonisch op 089/46 97 90